Φυσικό Βασιλικό Λιβάνι

Φυσικό Βασιλικό Λιβάνι

Φυσικό Βασιλικό Λιβάνι

Φυσικό Βασιλικό Λιβάνι το αυθεντικό φυσικό άρωμα λεμονιού και ευκαλύπτου (χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες)


Με αντιφλεγμονώδες και θεραπευτικές ιδιότητες

Από τα βάθη της Ανατολής, από εκεί που οι τρεις Μάγοι σύμφωνα με τα ευαγγελικά κείμενα και την παράδοση της Εκκλησίας αγόρασαν το λιβάνι, το οποίο μαζί με τη σμύρνα και το χρυσό πρόσφεραν στον Ιησού Χριστό, από τις μοναδικές στον κόσμο καλλιέργειες της «Μπουνσουέλιας», του μοναδικού δέντρου που παράγει το γνήσιο θεραπευτικό λιβάνι, που βρίσκονται στο Ομάν, εισάγεται  για πρώτη φορά στην Ελλάδα η βασιλική ποικιλία λιβανιού.

 

Τι είναι η βασιλική ποικιλία του λιβανιού;

Στην περιοχή Ντοφάρ (Dhofar), στο κάτω άκρο της Αραβικής χερσονήσου, η κυβέρνηση του Ομάν έχει θέσει υπό την προστασία της μία καταπράσινη έκταση, που αποτελείται από το δέντρο  Boswellia sacra, το οποίο παράγει σαν τη ρητίνη (ρετσίνι) τη γνήσια βασιλική ποικιλία του λιβανιού. Τρεις μόνο οικογένειες πατροπαράδοτα συνεχίζουν την καλλιέργεια της βασιλικής αυτής ποικιλίας λιβανιού με την άδεια της κυβέρνησης του Ομάν. Η ποικιλία αυτή ονομάστηκε βασιλική επειδή συνδυάζει από τη μία το εξαίσιο φυσικό μοναδικό άρωμα της και από την άλλη τις θεραπευτικές αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές ιδιότητες της.

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα του BBC ο κίνδυνος να καταστραφεί η καταπράσινη αυτή έκταση από φωτιές και την ανεξέλεγκτη βοσκή των ζώων προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης. Με απόφασή της κήρυξε την περιοχή προστατευόμενη και ανέθεσε μόνο σε τρεις οικογένειες που πατροπαράδοτα ασχολούνταν με τη βασιλική ποικιλία λιβανιού να συνεχίζουν την παραγωγή! Στο αποκαλυπτικό πρόσφατο ρεπορτάζ από το ραδιοτηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο του BBC καταγράφεται επίσης το αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης έρευνας επιστημόνων σχετική με τις θεραπευτικές ιδιότητες της βασιλικής ποικιλίας λιβανιού! Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες η βασιλική ποικιλία λιβανιού καταπολεμά τα καρκινογόνα κύτταρα  του ανθρώπινου οργανισμού, μη αφήνοντας τα να αναπτυχθούν. Κι αυτό χωρίς να προξενεί καμία βλάβη στα υγιή κύτταρα.

Ήδη, πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα στις ΗΠΑ προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να ανακαλύψουν την ουσία εκείνη της ρητίνης, από όπου παράγεται το λιβάνι που εξαλείφει τα καρκινογόνα κύτταρα, προκειμένου να αποτελέσει και τη βάση παρασκευής φαρμάκου για την καταπολέμηση του καρκίνου!

Πέραν των ανωτέρω ο Ιρακινός ανοσιολόγος Μαχμούντ Σουχάι σε συνεργασία με τον καθηγητή Κούνγκ Λίν από το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα υποστηρίζουν ότι το λιβάνι αυτό μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει μια εναλλακτική θεραπεία στον Καρκίνο του Προστάτη. Άλλες μελέτες από το Πανεπιστήμιο του  CARDIFF  έδειξαν ότι το εκχύλισμα της βασιλικής ποικιλίας του λιβανιού καταπραΰνει τους πόνους της χρόνιας οστεοαρθρίτιδας και καταπολεμά σημαντικά το άσθμα.

Στην Ελλάδα η βασιλική ποικιλία λιβανιού εισαγόταν μόνο από τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι γνώριζαν τις θεραπευτικές της ιδιότητες και το χρησιμοποιούσαν κατά κόρον στις οικίες τους αλλά και στις λατρευτικές τελετές. Εν συνεχεία οι Ρωμαίοι που έμαθαν γι’ αυτές τις ιδιότητες από τους Έλληνες οργάνωναν ειδικές εκστρατείες στην Αραβική Χερσόνησο προκειμένου να το αποκτήσουν.

Θεραπευτικό θυμίαμα

Κατόπιν αυτών θα συνεχίσετε σεβαστοί πατέρες να χρησιμοποιείτε νοθευμένο κατεργασμένο και επικίνδυνο λιβάνι ή αξίζει να χρησιμοποιείτε τη βασιλική ποικιλία;
Αρκεί μόνο μία μικρή δοκιμή για να διαπιστώσετε τη διαφορά. Είμαστε βέβαιοι ότι μετά τη δοκιμή αυτή δεν θα προμηθευτείτε άλλο λιβάνι εκτός από αυτό της βασιλικής ποικιλίας, το γνήσιο λιβάνι, την αξία του οποίου γνώριζαν οι τρεις Μάγοι. 

 

Αποκλειστικός Εισαγωγέας: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΥΣΑΚΗΣ

Τηλ. 210 9946974 - 6985 032200

 

 

 

Φωτογραφίες για το λιβάνι

Βίντεο για το λιβάνι

Φυσικό Βασιλικό Λιβάνι

Φυσικό Βασιλικό Λιβάνι

Φυσικό Βασιλικό Λιβάνι το αυθεντικό φυσικό άρωμα λεμονιού και ευκαλύπτου (χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες)